به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از ايسنا: سردار احمد وحيدي در اين رابطه اظهار کرد: اين تجربه و نيز سوابق قبلي حاکي از آن است که جمهوري اسلامي ايران با هوشياري لازم، همه تحرکات را به طور دقيق رصد کرده و با اقتدار موثر، اقدامهاي قاطع، لازم و به موقع را معمول خواهد کرد.
وي تاکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران با استفاده از همه ظرفيتهاي ذيربط از جمله مراجع ذيصلاح بينالمللي موضوع را در دست پيگيري دارد.
به گزارش ايسنا، اخيرا پنتاگون مدعي شد که هواپيماهاي جنگي ايران هفته گذشته در حريم هوايي بينالمللي به يک پهپاد آمريکايي غيرمسلح شليک کردهاند، گرچه شليکشان به هدف نخورده است.
رويترز با اعلام اين خبر گزارش داد حادثه اول نوامبر که موجب هشدار رسمي به تهران از طريق کانالهاي ديپلماتيک شد اولين باري است که تهران به يک هواپيماي آمريکايي بدون سرنشين شليک ميکند.
رويترز در ادامه گزارش داد که اگر شليک ايران واقعا به اين پهپاد اصابت کرده بود، آمريکا مجبور به انتقامگيري ميشد که عواقبي جدي را به دنبال داشت.
پنتاگون مدعي شد که دو هواپيماي ايراني در ساعت ?:?? دقيقه صبح اول نوامبر اين پهپاد را که عمليات نظارتي معمول و محرمانه خود را بر فراز آبهاي خليج فارس و در حدود ?? مايلي سواحل ايران انجام ميداد ديدند.
جورج ليتل، سخنگوي پنتاگون گفت که اين هواپيماها چندين بار به پهپاد پريديتور شليک کردند و در حالي که پهپاد از حريم هوايي ايران دور ميشد تا چندين مايل آن را تعقيب کردند.
ليتل گفت: ما معتقديم که آنها حداقل دو بار شليک کردند.
سخنگوي پنتاگون افزود که اين پهپاد به هيچ عنوان وارد حريم هوايي ايران نشده بود.
به گفته ليتل، لئون پانتا - وزير دفاع آمريکا - و اعضاي کنگره و کاخ سفيد بلافاصله در جريان اين حادثه قرار گرفتند و آمريکا با ارسال هشداري به ايران از طريق کانالهاي ديپلماتيک گفت که واشنگتن از داراييهاي نظامي خود دفاع ميکند و به فرستادن هواپيما براي عملياتهاي نظارتي ادامه خواهد داد.
سخنگوي پنتاگون گفت: اين اتفاق بيسابقه بود. اين اولين باري است که يک هواپيماي ايراني به پهپادمان شليک ميکند.
ليتل در پاسخ به اين پرسش که "آيا هواپيماهاي ايراني به منظور هشدار دست به شليک زدند؟" گفت: فرض ما بر اين است که آنها با هدف سرنگوني پهپاد به آن شليک کردند، ولي دليلش را بايد از ايرانيان بپرسيد.